Contessa

Historie
De Contessa is van origine een Amerikaans motorjacht ontworpen door de gerenommeerde designer Arthur Defever in opdracht van de schrijver Carl M. Heintz, die met dit schip alle wereldzeeën heeft bevaren. Het werd in 1965 gebouwd op de jachtwerf 'Sutton Steel Yards' te Tarpon Springs (Florida). In oktober 1998 heeft Rederij Erasmus dit schip gekocht. Hierna werd het omgetoverd tot een uitzonderlijk luxe charterjacht met een ruime, smaakvol ingerichte salon en een aparte zithoek met authentiek openhaard.

Welkom aan boord voor uw Business Event
Het luxe motorjacht “Contessa” is een prachtige locatie voor uw zakelijke bijeenkomst tot 75 personen. Wij verzorgen uw Business Event geheel volgens uw wensen. Voor uw Powerpointpresentatie of Videoconferentie kunt u beschikken over geavanceerde Audio-Visuele apparatuur met 3 LCD schermen. Met het meubilair in de stijlvolle salon kunt u kiezen voor een inrichting die het beste past bij uw evenement. Voor uw bijeenkomst op bedrijfspresentaties met allure bent u bij ons welkom aan boord.

Net dat beetje extra voor vrienden en familieleden
Een jubileum, verjaardag of feestje? Bij ons aan boord zit u goed. De Contessa is stijlvol ingericht, het eten en drinken is prima verzorgd. Het water belooft net dat beetje extra, wat uw speciale gelegenheid tot een dierbare herinnering maakt voor u en uw gasten.

1 Category

NANNINGS & PARTNERS TRAITEUR-PARTYSERVICE

Plein 1940-1945 5
3313 CV Dordrecht
Nederland

T: 078 – 613 35 29
M: 06 – 51 08 84 90
F: 078 – 631 59 64
E: info@nanningscatering.nl

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Contact