Catering

Catering

 

Catering

Bij Nannings Catering kunt u catering in de breedste zin van het woord verwachten. Nannings biedt namelijk net dat stukje meer. Op zoek naar iets nieuws? Kijk eens naar onze wereldkeuken. En wilt u nog een dimensie aan uw feest toevoegen? Boek er dan een stukje entertainment bij, aansluitend bij het thema van uw culinaire feest.

Feestdagen

Feestdagen

Feestdagen

Elk seizoen heeft een ander, bijzonder karakter. Zo zijn er veel seizoensgebonden, bijzondere heerlijkheden die typerend zijn voor de tijd van het jaar. Nannings speelt hier graag op in en heeft een aantal leuke ideeën voor u op een rijtje gezet.

Gewoon “Thuis” zijn

Gewoon “Thuis” zijn

Gewoon Thuis zijn

Speciaal voor kleine party’s/ familiebijeenkomst.

Buffetten

Buffetten

Buffetten

Het principe van het buffet is het aanbieden van verschillende hapjes in een mooie ruimte. De gasten lopen met een bord langs de tafels en scheppen daar hun favoriete hapjes op. Dit is een concept wat op allerlei manieren in te vullen is. Bij Nannings vindt u een ruime keus aan buffetten. Van een eenvoudig standaardbuffet tot een verrassend buffet van een ander continent. Bij Nannings vindt u wat u zoekt!

Vanaf 20 personen, met minder personen minimum aantal artikelen in overleg.

Barbecue

Barbecue

Barbecue

Als in het voorjaar de tuin weer in orde is gemaakt kan de zomer weer los barsten. Tijd voor de barbecue! Want wat is er nu leuker dan met een groep vrienden en/of familie van het heerlijke weer genieten? Samen genieten van het goede leven onder genot van een heerlijk hapje. Misschien wel vergezeld door een geweldige live-muzikant of band? Wij helpen uw graag met het organiseren van uw perfecte feest. Om u alvast op weg te helpen presenteren wij u hier een aantal barbecue pakketten en ideeën.

Lunch

Lunch

Lunch

Al jaren lang levert Nannings Catering lunches op maat aan bedrijven en particulieren. Wij bieden daarbij de ruime keuze uit maar liefst tien soorten lunches. Variërend van simpele broodjes tot aan uitgebreide culinaire lunches biedt Nannings Catering voor ieder wat wils!

Tapas & hapjes

Tapas & hapjes

Tapas & Hapjes

De oorsprong van de ’tapa’ is omstreden, maar vast staat dat het woord ’tapa’ is afgeleid van het Spaanse werkwoord ’tapar’, hetgeen afdekken of bedekken betekent. ‘Tapa’ is dan ook letterlijk te vertalen als ‘deksel’. Op basis van deze betekenis wordt vaak verondersteld dat tapas zijn ontstaan uit de gewoonte om een drankje letterlijk met een stuk brood en/of een plakje ham af te dekken, dit om te voorkomen dat er bijvoorbeeld vliegen in het glas zouden komen.

Tapas zijn in. Wij Nederlanders vallen voor buitenlandse producten en hebben deze nieuwe manier van “snacken” in de armen gesloten. Nannings Catering speelt hierop in. Bij u op locatie, wordt de echte Spaanse zwoele ‘Mañana’ sfeer gebracht. Een variatie van diverse tapas en andere lekkernijen, feestelijk geserveerd op origineel Spaans aardewerk!

Catering op locatie

Catering op locatie

Catering op locatie

U bent op zoek naar een bijzondere locatie voor bijvoorbeeld uw bruiloft, receptie, netwerkborrel of bedrijfsfeest. Uiteraard wilt u hierbij verwend worden met de heerlijkste hapjes en drankjes, maar u wilt zich verder niet te veel bezighouden met het organiseren van uw feest. Nannings Catering organiseert het voor u.

Wij verzorgen de verhuur en de catering van een aantal bijzondere en sfeervolle locaties tussen Rotterdam en Vianen. Hierbij hebben wij bij onze keuze vooral gelet op uitstraling, sfeer, ligging en capaciteit. Wij zijn trots op deze locaties die allemaal iets bijzonders bezitten.