Nannings Catering introduceert nieuwe belevingsconcepten


Nannings Catering introduceert nieuwe belevingsconcepten

Verras je gasten met een reuzenpan of een walking wine-spice dinner

“Doe maar een buffetje”, een veelgehoorde opmerking als bedrijven iets te vieren hebben met een opening, personeelsfeest, jubileum of gewoon met de personeelsvereniging. Nannings Catering uit Dordrecht denkt daar anders over. Dit geroutineerde bedrijf heeft een geheel nieuwe kijk op catering met walking wine-spice dinners waarbij sommelier Tom van Baaren (Pursang wijn uit Zwijndrecht) uitleg geeft over de bijpassende wijnen.

Dit nieuwe concept is top of the bill voor bedrijven die hun gasten en hun personeel graag eens ‘iets heel anders’ voorzetten. De basis van dit innovatieve idee is het walking dinner waarbij gasten vrij kunnen bewegen en al pratend kunnen genieten van heerlijke wijnen en spijzen. Om maar wat te noemen: een warme pompoensoep met grapefruit vergezeld van een Gewurztraminer uit Nieuw Zeeland, gamba’s van de plaat, Schots hertfilet met een bijpassende Spaanse Rioja, en zuurkool met fazant gecombineerd met een Tsjechisch biologische witte wijn. Sommelier Tom: “Tijdens het walking dinner blijven wij als cateraar en wijnexpert op de achtergrond. We laten de gasten vooral samen genieten, maar heel subtiel vertellen we hen meer over wat zij eten en drinken.”

Reuzepan
Voor bedrijven die iets eenvoudigers zoeken, introduceert Nannings Catering de reuzepan. Daarmee gaan de gasten op een locatie naar keuze zelf aan de gang! De pan is zo groot dat er met gemak 20 man tegelijk rondom kunnen koken! Een gezellige en leuke activiteit. Overigens is het ook mogelijk om de chef-kok van Nannings Catering het werk te laten doen. Voor 22,50 euro per persoon eet je dan heerlijke botermalse lamskoteletjes, entrecote, cheddarburger en malse kipfilet. Alles met een gezonde rauwkost, stokbrood, sauzen en vers gebakken brood.

Wereldkeuken
Wulfert Nannings, eigenaar van het Dordtse cateringbedrijf, verzorgt met zijn team al vele jaren opdrachten voor bedrijven als Dupont, Casino Rotterdam, Holmatro Raamsdonksveer en Verstegen Accountants in Dordrecht. Naast catering op locatie, ontvangt hij de gasten tevens op diverse stijlvolle locaties in Dordrecht, zoals het Benevia gebouw, Galerie de Compagnie, het Dordts Patriciërshuis en 15e eeuwse pand ’t Zeepaert.
Nannings Catering werkt uitsluitend met dagverse producten, het liefst uit Nederland. Als ex-slager weet Wulfert als geen ander de beste kwaliteit te vinden. Of zoals hij het zegt: “Ik weet wat mensen lekker vinden en maak dat graag voor hen klaar.”