Nannings Catering: Probeer eens een walking wine-spice dinner of reuzepan


Nannings Catering: Probeer eens een walking wine-spice dinner of reuzepan

Een veelgehoorde opmerking als bedrijven iets te vieren hebben met bijvoorbeeld een opening, personeelsfeest, jubileum of met de personeelsvereniging is: ‘doe maar een buffetje.’ Nannings Catering denkt echter verder dan dat.

Het Dordtse bedrijf heeft een geheel eigen kijk op catering. Zo werd onlangs nog het belevingsconcept walking wine-spice dinners uitgerold, waarbij een sommelier uitleg geeft over bijpassende wijnen bij gerechten.

Het nieuwe concept is bij uitstek geschikt voor organisaties die hun gasten en personeel graag eens iets heel anders voorzetten. Gebaseerd op het walking dinner is het idee dat gasten vrij kunnen bewegen en al pratend genieten van heerlijke wijnen en spijzen. Wat er bijvoorbeeld op het menu staat? Pompoensoep met grapefruit en een Gewürztraminer uit Nieuw-Zeeland, gamba’s van de plaat of Schots hertfilet met een bijpassende Spaanse Rioja of zuurkool met fazant in combinatie met een Tsjechische, biologische witte wijn. Tijdens het walking dinner blijven zowel de cateraar als de wijnexpert op de achtergrond. Gasten vooral laten genieten en heel subtiel vertellen over wat zij eten en drinken: dat is de insteek.

Nannings Catering heeft naast het walking wine-spice dinner nog veel meer te bieden. Voor bedrijven die iets eenvoudigers zoeken, is er bijvoorbeeld de reuzepan. Daarmee gaan gasten op een locatie naar keuze zelf aan de gang. De pan is zo groot dat er met gemak 20 man tegelijk rondom kunnen koken. Overigens is het ook mogelijk om de chef-kok van Nannings Catering het werk te laten doen. Voor 22,50 euro per persoon eet je dan botermalse lamskoteletjes, entrecote, kipfilet of een cheddarburger. Uiteraard voorzien van rauwkost, versgebakken brood en diverse sauzen.

Bij Nannings Catering wordt altijd gewerkt met dagverse producten en de prijs-kwaliteit verhouding is scherp. Eigenaar Wulfert Nannings: “Of het nu gaat om overwerkmaaltijden, vergaderlunches, buffetten of catering bij recepties: wij bieden het beste aanbod tegen een schappelijke prijs. Vanwege ons slagersverleden weten wij waar het beste vlees verkrijgbaar is en vis wordt afgenomen van Schmidt Zeevis.” Nannings Catering kan aan alle wensen voldoen. “Onze grote kracht is dat wij maatwerk verzorgen en daarnaast een verscheidenheid aan concepten hebben bedacht. Dat slaat aan.”