Nannings Catering valt op met verrassende concepten


Nannings Catering valt op met verrassende concepten

Waarom organisaties voor Nannings Catering moeten kiezen op het moment dat de gelegenheid zich voordoet? Wulfert Nannings kan zo vijf redenen bedenken. “We werken uitsluitend met dagverse producten, staan bekend om onze bijzondere gerechten, kunnen ook entertainment verzorgen, bieden betaalbare kwaliteit en benutten locaties ten volle om er een geslaagde dag van te maken.”

De vader van Wulfert Nannings startte in 1946 een slagerij. Toen zijn zoon in de jaren zeventig ging meedraaien in de zaak, opperde hij het idee om erbij te gaan cateren. Het bleek een schot in de roos, want inmiddels is Nannings Catering niet meer weg te denken uit Dordrecht en omstreken. “Ik ben heel klein begonnen, want cateren was pakweg 40 jaar geleden nog best een onbekend fenomeen. Alleen welbedeelde mensen kenden het. Ik begon met saladeschotels. Toen ik de eerste klaar had, vroeg mijn vader zich af wat het voorstelde. Maar het werkte, want ik zette het in de toonbank en klanten waren er nieuwsgierig naar. Kunnen wij dit bestellen voor volgend weekend? Is zo’n saladeschotel ook te koop? Ik heb als het ware de vraag zelf gecreëerd.”

Het cateren werd in de breedste zin van het woord steeds populairder. Na de saladeschotels kwamen de gevulde eitjes. “Het heeft zich steeds verder uitgebreid. Nannings Catering is enorm allround en we verzinnen steeds weer nieuwe concepten en initiatieven. Voor particulieren, maar zeker ook voor bedrijven. Onlangs hebben wij bijvoorbeeld nog de catering verzorgd voor de Verstegen Najaarsbijeenkomst in de Augustijnenkerk in Dordrecht, met 450 aanwezigen.” Daar draait Nannings zijn hand niet voor om, want grote klussen zijn eerder regel dan uitzondering.

“Er is voor ieder wat wils. Van kleinschalig tot groot: er is altijd een goede cateringvorm te vinden. Eén van onze specialiteiten is Pick & Mix, een concept waarbij klanten uit een lijst van twintig opties de vijf warme en vijf koude gerechten kiezen die hun het meeste aanspreekt. Zo stellen zij eenvoudig hun ideale buffet samen. Onze Reuzepan is ook een succes. Op locatie plaatsen wij binnen dit concept een grote pan waar tot wel 20 mensen omheen kunnen staan om gerechten te bereiden. Meehelpen hoeft trouwens niet, want het is ook mogelijk om onze chef-kok het werk te laten doen. Hij kan tijdens het koken van alles vertellen over de producten en verschillende technieken.”

Ook voor overwerkmaaltijden, vergaderlunches, buffetten of catering bij recepties is Nannings Catering een vertrouwd adres in de regio. “Vanwege ons slagersverleden weten wij natuurlijk waar het beste vlees verkrijgbaar is en vis wordt afgenomen van Schmidt Zeevis. Nannings Catering kan aan alle wensen voldoen. Onze grote kracht is dat wij maatwerk verzorgen en daarnaast een verscheidenheid aan concepten hebben bedacht.

Heeft u zelf al een idee bij uw feest? Bespreek het met ons en samen maken wij er een onvergetelijke dag van. Wij hopen dat u op onze website kunt vinden waarnaar u op zoek bent. Geef ons anders even een belletje of stuur ons een mailtje!”